Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılması planlanan 4 bin yataklı Bakım ve Rehabilitasyon Sağlık Merkezi belediye meclisinin kararını bekliyor.
Tesisler için 6 aydır arsa tahsis kararını beklediklerini bildiren Türkistan Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Türkyılmaz Akı, proje için belediye meclisi bütçe ve plan komisyonu üyelerine ayrıntılı bilgi verdiğini söyledi.
Projenin ilçe ekonomisine ve sosyal kültürel gelişimine büyük katkı sağlayacağını bildiren Türkyılmaz Akı, “Burhaniye aşığı bir insanım. Bunun için bu projenin ilçeye kazandırılmasını istiyorum. Böylelikle ilçeye duyduğum minnet ve şükran duygularımı da tatmin etmiş olacağım. Eğer belediye arsa tahsis işlemini yapmaz ise bu projeyi İzmir’in Dikili ilçesinde gerçekleştirmek zorunda kalacağız. Kısacası biz kendi sorumluluklarımızın bu bölümündeki kısmını yerine getirmiş oluyoruz. Şimdi sıra Burhaniye’yi yöneten ekiptedir. Takdir ise, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden ilerlemek, kalkınmak, yücelmek ihtiyacı olan saygı değer Burhaniye halkınındır” dedi.
