Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAHNEDE EVLENDİ

 Vizyona girdiği günden beri büyük yankı uyandıran ve hasılat rekorları

 Vizyona girdiği günden beri büyük yankı uyandıran ve hasılat rekorları kıran Kurtlar Vadisi Irak Filmi’nin ‘Türkmenbaşı’ rolünü başarıyla canlandıran Yavuz İmsel, yaşadığı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kurduğu tiyatroda Güllü Kocabıçak ile sürpriz bir şekilde evlendi.
  4 Temmuz 2003 tarihinde Kuzey Irak’ı işgal eden ABD’li askerlerin, Süleymaniye’de Türk Özel Kuvvetleri’nin 3’ü Subay ve 8 Astsubay’ın başına çuval giydirilmesi nedeniyle çekilen ve Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) ve arkadaşlarının söz konusu çuvalı ABD’li askerlerin başına geçirmesini anlatan ve kendisine destek veren Türkmenbaşı’nın öldürülmesinden sonra intikamını aldığı Kurtlar Vadisi- Irak filmi, 2007 yılında sinemalarda gösterime girdiğinde gişelerde kolay kolay kırılamayacak bir hâsılat rekoruna erişmişti.
  Kurtlar Vadisi-Irak filminde ‘Türkmenbaşı’ rolüyle milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanan yılların eskitemediği usta tiyatro oyuncusu Yavuz İmsel ise Kurtlar Vadisi-Irak’ın bu büyük başarısında çok ciddi katkılar sağlamıştı. Ayvalık ilçesinde satın aldığı çiftlik evinde hayatını sürdüren devlet tiyatrosu sanatçısı İmsel, Kurtlar Vadisi-Irak filminde yakaladığı popülariteye rağmen yeni film tekliflerine olumlu yanıt vermemiş ve kendini ilçede kurduğu Ayvalık Sanat Derneği ile derneğin bünyesinde faaliyet gösteren ‘Tiyatro Objektif’ gurubunun çalışmalarına adamıştı.
  Kurduğu ASD’nin (Ayvalık Sanat Derneği) öncülüğünde ilçeye dev bir Kültür Merkezi kurmak için son günlerde yoğun bir çalışma temposu içinde bulunan Yavuz İmsel, önceki akşam, Ayvalık Belediyesine ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde, yönetmenliğini üstlendiği ve ASD bünyesinde faaliyet gösteren ‘Tiyatro Objektif’ oyuncuları; Ayşe Tosunoğlu, Sadi Mastar ve Hakan Urul’un rol aldığı “Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü” adlı oyun sonrasında büyük bir sürpriz yaparak, tiyatro sahnesinde evlendi.
  Oyuncuların başarılı performanslarının ardından, ekibi ayakta alkışlaya seyircinin şaşkın bakışları arasında sahneye gelen Nikâh Memurunun kıydığı nikâhın oyunun bir parçası olduğunu düşünülmesine rağmen sahnede gerçek bir nikâhın kıyılmasına şahit olanlar ilk şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra çifti tebrik yağmuruna tuttu.
  Sıra dışı nikâh sonrasında ikinci baharını Güllü Kocabıçak ile yaşayacak olduğu için oldukça mutlu görünen usta tiyatrocu, ömrünü sahneye adamış olanların, sahnede nikâh yapmasının normal olduğunu kaydetmekle yetindi.
 
“GERÇEK TİYATROCULAR SAHNEDE DOĞAR, BÜYÜR VE ÖLÜR”
  Kıyılan nikâhla, Ayvalık Sanat Derneği’nin kurucusu ve Tiyatro Objektif’in yönetmeni Yavuz İmsel ile Güllü Kocabıçak çiftinin her ikisinin de ikinci evliliği olduğu öğrenilirken, usta tiyatro yönetmeni ve oyuncusu İmsel’in sahnede evlenmesiyle ilgili görüşlerini aldığımız ASD Başkanı Sadi Mastar, “Gerçek tiyatrocular sahnede doğar, sahnede yaşar ve sahnede ölürler. Yavuz hocamız buna sahnede evlenmeyi de dâhil etti. Kendisine ve değerli eşine ömür boyu mutluluklar diliyoruz” diye konuştu.
  Öte yandan, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen adına nikâhı kıyan Nikâh Memuru Halil Burgaz’da, “İlk kez tiyatro sahnesinde nikâh kıyıyorum. Sonuçta ben görevimi yaptım ama gerçekten farklı ve ilginç bir olay oldu” dedi.
  Güllü İmsel’in ilk evliliğinde 2, Yavuz İmsel’in de ilk evliliğinden 1 çocuklarının bulunduğu öğrenilirken, çiftin Ayvalık’ta ki evlerinde yaşamlarını sürdürecekleri, ASD’nin faaliyetleriyle, tiyatro çalışmalarına hız verecekleri belirtildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir