Balıkesir’in Havran Belediyesi, sorunlara kalıcı çözüm bulmak için başlattığı alt yapı çalışmalarına hız kazandırdı.
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu’nun talimatlarıyla başlatılan alt yapı atağı tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, “İlçemizin alt yapısını
bakıma aldık. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar hangi caddede hangi sokakta ne sorun var ise kalıcı köklü çözüm uygulanacak” dedi.
Başkan Lofçalıoğlu, “Hamambaşı Mahallesi Temaşallık Caddesi ila Kalabak Caddesi’ni birleştiren ve yeni imara açılan sokağın korige boru ile kanalizasyon döşemesi devam etmektedir. Ekiplerimiz buradaki çalışmalarını tamamladıktan sonra Menderes Caddesine geçerek buradaki çalışmalara başlayacaktır. Havran’da geçici göstermelik hizmetler yapmayacağız. Köklü kalıcı hizmetler yapacağız. Havran halkı hizmetin en iyisine layıktır. Belediye Meclis Üyelerimiz ve personelimiz ile gece gündüz Havran’a hizmet verebilmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
