Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALYA’DA İFTAR COŞKUSU

Balıkesir’in Balya ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeği ilçe halkını

Balıkesir’in Balya ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeği ilçe halkını buluşturdu. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar da büyük coşku yaşandı.
  Balya ilçesinde geleneksel iftar yemeği Kadın Platformu bahçesinde yapıldı. Konukları karşılayan Belediye Başkanı Dündar Cengiz, katılımcılara teşekkür etti. İftar geleneğini yaşatmaya kararlı olduklarını bildiren Başkan Dündar Cengiz, “Böyle önemli bir gecede tüm halkımızla iftarda toplanmak ilçemiz halkının kaynaşmasına vesile olmuştur. Böyle önemli bir geceyi tüm halkımızla birlikte iftar yaparak geçirmekten çok mutluyum. Katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.
  Yemek menüsünü de beğenen vatandaşlar hep birlikte iftar yapmaktan çok mutlu olduklarını bildirdiler. Menüde mercimek çorbası, tas kebabı, pilav, ayran ve helva tatlısı vardı. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir