Sahil Güvenlik dizisiyle dünya çapında tanınan 37 yaşındaki oyuncu ve model Carmen Electra, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda sıcak hareketleri ile İlgi odağı oldu. Beyazıt Öztürk’ün Sevgililer Günü özel programına katılacak ünlü model, hayranlarını kırmayıp hatıra fotoğraf çektirdi.
Çok sayıda Hollywood filminde rol alan, Playboy dergisinin vazgeçilmez modellerinden Carmen Electra, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün programı Beyaz Show’a katılmak için Türkiye’ye geldi. Bir şirket tarafından sigortalandığı belirtilen Electra, Türkiye’nin çok güzel bir ülke olduğunu ve ikinci kez gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
13 Şubat Cuma akşamı Beyaz Show’a katılacak Carmen Electra, Türkiye’ye geldiğinde kayak yapmak istediğini belirtmişti. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Uludağ’da geçirmesi planlanan Electra, burada da kar motosikleti yarışları ve Sevgililer Günü partisine katılacak. 15 Şubat’a kadar Türkiye’de kalacağı belirtilen ünlü yıldızın sponsorlar aracılığıyla 200 bin dolar alacağı öğrenildi
