Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MANGAL KÖMÜRÜNDE KAHVE BEĞENİLDİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Murat Aker’in mangal ateşinde pişirdiği kahve çok

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Murat Aker’in mangal ateşinde pişirdiği kahve çok tutuldu. İskele mahallesinde Yörük Çadırının işletmecisi olan Aker, odun ateşinde pişen yemeğin bile tadının farklı olduğunu söyledi. Burhaniye’de, Murat Aker’in mangal kömüründe pişirdiği kahve çok tutuldu. Ağır ateşde pişen kahvenin lezzetinin farklı olduğunu anlatan 46 yaşındaki Murat Aker, özel olarak kahve içmeye gelenlerin olduğunu anlattı. 15 yıldan bu yana Nebat Ana Yörük Çadırının işletmeciliği yapan Murat Aker, “ Çadırımızda gözleme ve kebap çeşitlerini yapıyoruz. Mangal kömüründe hazırladığımız kahvede çok tutuldu. Bir içen tekrar geliyor. Odun ateşinde pişen yemeğin bile tadı farklı oluyor” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir