Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YILMAZ ‘DAN BAHÇELİ’YE BOMBARDIMAN SÜRÜYOR

3 Hilal 3 Makam Değişim Hareketi lideri ve MHP Genel

3 Hilal 3 Makam Değişim Hareketi lideri ve MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

 
 

Açıklamasında, MHP’deki işgal Kasımdan önce kırılacaktır diyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Rabbime And Olsun Ki; Ya Seni 3 Hilal Altından Söküp Atacağım, Ya 3 Hilali Senin Üstünden Çekip Alacağım. Değil sen bütün dünya bir araya gelse besisini tamamlamış o caninin boynuna ipi geçirmeme kimse engel olamaz. Bu benim Rabbimle ve milletimle aramdaki ahittir e herkes görecek ki Allah benim ve milletimle beraberdir.

Şehit parası üzerine saltanat kurup; Balgat’ta oturup; Apo’nun temsilcisi ve Apo’ya liderim diyen kravatlı soysuzlara kucak açan bir siyasi, Müslüman Türk Milliyetçilerinin lideri
olamaz. Olsa olsa Müslüman Türk Milliyetçilerini arkadan hançerleyen DTP’lilerin gönüldaşı olur. İcraatları bölücülere hizmet eden Milliyetçi liderin dünyada bir örneği daha yoktur ek bir örnek sensin bununa gerekçeleri şaibelidir suskunluğum verecek tek bir cevabının olmayışı suçluluğunun en büyük kanıtıdır. Müslüman Türk Milliyetçileriyle beraber, 3 hilal üzerindeki kuruduğun bu işgali kırmak boynumun borcudur. Bilsem ki Öcalan yerine kendi boynuma ip geçecek, yine de seni o koltukta oturtturmayacağım.

O koltukta oturduğun her gün toprak altındaki şehitlerin kemikleri sızlamaya devam edecektir. Saltanatın ve ihanetin ancak Kasıma kadardır. Kasımdan sonra sen ve seni orda tutan, DTP ile kucaklaşmanı hoş gören, Çin’de göbek atmana alkış tutan, Apo’nun idamını ertelemene müsaade eden her kim varsa hepinizi birden 3 hilalin çatısı altından söküp çıkartacağım. Bu yol peygamber yoludur. Bu dava hak davasıdır. Bu değişim hareketi, sen ve müritlerine rağmen gerçekleşecek ve 3 hilal, 3 makama gelip tek başına iktidar olacaktır. Senin koruyup kolladığın Öcalan’ı, Amerika’ya, Avrupa’ya, İsrail’e ve bütün dünyaya ibret olması Müslüman Türk’ün şanını ve şerefini yeniden kurtarmak için darağacına çıkartacağım. Bu benim nefsimi elinde tutan Rabbime karşı iman borcumdur.


YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir