Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CAN YELEĞİNİ ARKADAŞINA VERDİ, KENDİSİ ÖLDÜ

Burhaniye ilçesinde alabora olan teknedeki 62 yaşındaki muhasebeci Necati Çiftçi, yanındaki arkadaşına can yeleğini verince kendisi boğularak öldü.

Burhaniye ilçesinde alabora olan teknedeki 62 yaşındaki muhasebeci Necati Çiftçi,

CAN YELEĞİNİ ARKADAŞINA VERDİ,KENDİSİ ÖLDÜ

 

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde alabora olan teknedeki 62 yaşındaki muhasebeci Necati Çiftçi, yanındaki arkadaşına can yeleğini verince kendisi boğularak öldü.

Edinilen bilgiye göre, Burhaniye’de muhasebecilik yapan Necati Çiftçi, büfe işletmecisi arkadaşı Murat D. (45) ve 9 yaşındaki oldu Davut D.’yi de yanına alarak, kendine ait olduğu söylenen tekneyle İskele sahilinden denize açıldı.Denizde seyreden Necati Çiftçi ve arkadaşları, denizde çıkan dalgayla korktu ve azgın dalgalar tekneyi alabora etti. Teknenin alabora olmasından saniyeler önce, kendi can yeleğini arkadaşı Davut D.’ye veren can yeleğini Davut D’ye verdi. Denizde çırpınmaya başlayan Çiftçi arkadaşının canını kurtarırken, kendisi boğuldu. Daha sonra, yardım isteyen iki kişi de bölgedeki balıkçılar tarafından kurtarıldı. Çiftçinin boğularak öldüğü öğrenilirken, bölgede araştırma yapan ekipler, cesedi sudan çıkarttı.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir