Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çıkan bir yangına itfaiye ekiplerinin anında müdahale etmesi, vatandaşların takdirini kazandı.
Edinilen bilgiye göre, Macaron mevkii olarak bilinen Hayrettin Paşa Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evdeki koltuğun tutuşmasıyla paniğe kapılan ve isminin açıklanmasını istemeyen ev sahibi, hemen 110’u aradı.
İhbar telefonunu alır almaz harekete geçen itfaiye aracı, Aliçetinkaya Mahallesi’nde bulunan itfaiye amirliğinden, Hayrettinpaşa Mahallesi’ne olan yaklaşık 5 kilometrelik mesafeyi ve dar olan mahalle arasındaki sokakları aşarak, yangına 3 buçuk dakika gibi bir zaman diliminde müdahale etti.
Yangının henüz başladığı evde tutuşan koltuğa anında müdahale ederek, yangını söndüren Ayvalık İtfaiye ekibi vatandaşların güvenini bir kez daha tazeledi.
