Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK kadınlar çocukları unutmadı

AK Parti Yenişehir ilçe teşkilatı, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere el emeği göz nuru ürünleri Hakkari Yüksekova Jandarma komutanlığına gönderecek.

AK Parti Yenişehir ilçe teşkilatı, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere

AK Parti Yenişehir ilçe teşkilatı, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere el emeği göz nuru ürünleri Hakkari Yüksekova Jandarma komutanlığına gönderecek.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “Teşkilatımızın kadın kollarının el emeği göz ve nurlarıyla meydana getirdiği eşyalar Hakkari Yüksekova Jandarma Komutanlığının emrine verilmek üzere paketleniyor. Bu ürünler jandarma komutanlığımız tarafından ihtiyaç sahiplerine ve çocuklarımıza dağıtılacak. Teşkilat olarak üçüncüsünü düzenlediğimiz bu ürünlerin hepsi el emeği ve göz nurudur. Bu ürünleri içinde satın alınma yoktur. Bu ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşacak olması bizleri çok mutlu ediyor“ dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir