Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keles’te bayram coşkusu

Bursa’nın dağ ilçelerinde bayram heyecanı yaşanıyor.Keles’te arife günü çarşı pazar alışveriş yapmak isteyenlerle doldu. Köylerden ilçe merkezine gelenler bayramlık kıyafetin yanısıra, şeker, çerez ve pazarlık alışverişi yaptı….

Bursa’nın dağ ilçelerinde bayram heyecanı yaşanıyor.Keles’te arife günü çarşı pazar

Bursa’nın dağ ilçelerinde bayram heyecanı yaşanıyor.

Keles’te arife günü çarşı pazar alışveriş yapmak isteyenlerle doldu. Köylerden ilçe merkezine gelenler bayramlık kıyafetin yanısıra, şeker, çerez ve pazarlık alışverişi yaptı. Torunlarına bayram harçlığı vermeye hazırlananlar ise bankamatiklerden para çekti. Emekliler, hükümetin bayram öncesi bin liralık ikramiyesi ve erken ödenen emekli maaşlarının kendilerini sevindirdiğini ifade ettiler.

Çarşıda satılan bayram şekerlerinin kilosu 15 liradan başlarken, 50 liraya kadar da çikolata bulmak mümkün. Bayram kahvaltısı malzeme satan şarküteri ve mandıracılar da arife günü iyi iş yapmanın sevincini yaşadılar.