Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, 10 Temmuz Cumartesi günü Edremit Körfezi’ne gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlıklarını tamamladı.
CHP Edremit İlçe Teşkilatı, partinin yeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edremit Körfezi ziyaretleri için haftalar öncesinden hazırlıklara başlamıştı. Partinin Gençlik ve Kadın Kolları Örgütleri, hummalı çalışmalarını bugün tamamladı ve Kılıçdaroğlu’nu beklemeye başladı.
CHP Edremit Kadın Kolları Başkanı Sebahat Diker, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu özlemle beklediklerini söyleyerek, “Genel Başkanımızın ziyareti için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hazırlık çalışmalarımıza partili partisiz çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Çalışmalarımızı yakından izleyen Mehmet Semerci de başarı dileklerini sundu. Tüm partililerimizi ve vatandaşları genel başkanımızın Körfez ziyaretleri programlarına davet ediyoruz” diye konuştu.
