Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, Akçay Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde partililere iftar yemeği verdi.
CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Mahmut Ceylan ve ekibi, her yıl gerçekleştirilen Ramazan ayı iftar yemeği buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal tesis binasını dolduran CHP’liler ve Akçaylı vatandaşlar, hep birlikte oruçlarını açtı. Referandum öncesinde ‘Hayır’ kampanyası çalışmaları sürdüren CHP’li yöneticiler, iftar yemeğinin ‘Hayır’lı olmasını diledi.
Hoş sohbetlerin yaşandığı iftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Av. Mahmut Ceylan, CHP Edremit Teşkilatı’nın güçlü bir yapılanması olduğunu kaydederek, “İlçe Teşkilatımız, belde örgütlerimizle birlikte Hayır kampanyasının amaçlarını tüm halkımıza duyurmaya çalışıyor. Bu arada partimizin diğer tüm faaliyetleri de aksatılmadan sürdürülüyor. İftar buluşmamıza katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP’li yönetici ve üyeler, iftar yemeğinin ardından sosyal tesislerin bahçesinde bir araya geldi ve meşrubat içerek sohbet etti.
