Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEDAVA FİDANA HALK HUCÜM ETTİ

Balıkesir’in Edremit Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşa ücretsiz fidan dağıtımda büyük izdiham yaşandı. Bin 500 adet tüplü fıstıkçamı fidanını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Balıkesir'in Edremit Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşa ücretsiz fidan dağıtımda

Yan yana duran ağaç topluluklarından çok daha fazlasıdır orman. Hayvanların ve bitkilerin yuvası aynı zamanda da sağladığı oksijenle, insanoğlunun hayat kaynağıdır. Tüm bunların yanında, toprağı, yani ‘yaşam’ı, en büyük tehdid olan erozyondan koruyan, su varlığımızı

Zenginleştiren yeşil bir örtüdür orman.

Ne yazık ki insanoğlu ormanın kendisine sunduğu tüm bu güzellikleri, faydaları görmezden

Gelerek kişisel çıkarları uğruna ev yapmak, fabrika inşa etmek, tarla açmak, maden çıkarmak, kimi zaman sadece yok etmek için acımasızca ormanları kesiyor, yakıyor ve işgal ediyor.

Kişisel çıkarlar uğruna tahrip ettiğimiz ormanlar Dünyamıza ve üzerindeki tüm canlılara hayat veriyor.

 TEMA Vakfı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası’nda bir kez daha ormanların ve yeşil örtünün topraklarımızı erozyondan korumak için ne kadar önemli olduğunun altını çiziyor ve SİZİ, “dikili bir ağaca” sahip olmaya davet ediyor. Yapacağınız bağışlarla, bir fidanı toprakla buluşturabilir, Türkiye’nin çöl olma riskine karşı verdiğiniz bu 18 yıllık mücadelemizin haklı gururunu paylaşabilirsiniz.

Doğal, ormanlarımızı koruyalım, ağaçlandırma çalışmalarına destek vererek, orman varlığımız arttıralım.

Türkiye Çöl Olmasın

TEMA Vakfı

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir