Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BENGİ Projesi ile öğrenciler geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyor

Edremit İlçesinde Bengi Projesi Kapsamında Her Okulu Tek Tek Ziyaret Ederek Öğrencilerle Buluşmaya Devam Eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Öğrenci Ve Öğretmenlerle Bir Araya Gelerek Sohbet Ediyor.

 Edremit İlçesinde Bengi Projesi Kapsamında Her Okulu Tek Tek

Balıkesir’in Edremit ilçesinde BENGİ projesi kapsamında her okulu tek tek ziyaret ederek öğrencilerle buluşmaya devam eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet ediyor.

Bu kapsamda Şehit Öğretmenler İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Okuma etkinliğinin akabinde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Sırmalı; öğrencilere kitap okumaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda nasihatlerde bulundu.

Öğrencilere kitap okumanın faydaları ve seçmek istedikleri meslekler hakkında sorular soran Kaymakam Sırmalı öğrencilerin verdikleri yanıtları tek tek dinledi ve tavsiyelerde bulundu “Sevgili öğrenciler sizler kendinizi ne kadar geliştirirseniz ülkemizin geleceği de o kadar güzel ve aydınlık olur. Sizler ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacaksınız. Sizlere güveniyoruz. En iyi şekilde yetişmeniz için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu nedenlerle sizler de çok çabalayın, kendinizi geliştirin, öğretmenlerinizi iyi dinleyin, derslerinize düzenli olarak çalışın ve düzenli olarak kitap okumayı ihmal etmeyin” dedi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç sohbetin ardından öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek okulun eğitim öğretim durumu ile ilgili bilgi aldılar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir