Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’da Ekrem Ergün İlkokulunda robotik sınıfı açıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunda ’Kodlama ve Robotik Atölyesi’ açıldı.Açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Recep Topal, öğrencilerin bilgisayar yazılımına ilk adımı atölyede atacağını söyledi….

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunda ’Kodlama ve Robotik

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunda ’Kodlama ve Robotik Atölyesi’ açıldı.

Açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Recep Topal, öğrencilerin bilgisayar yazılımına ilk adımı atölyede atacağını söyledi. Öğrenciler için bir ihtiyaç analizi yaptıklarını ve atölyeyi açmaya karar verdiklerini belirten Topal, “İlkokul müfredatında böyle bir ders yok. İlkokullarda bilgisayar öğretmeni yok. Biz de iki aşamalı bir plan yaptık. Kodlama eğiticisi yetiştirmek ve kodlama eğitimi için ortam hazırladık” dedi.

Konuşmaların ardından, atölyenin hazırlanmasında katkısı olan Belediye Başkanı İsmail Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, işadamı Şenol Gençoğlu, tüccar Hüsamettin Güçlü’ye plaket takdim edildi.

Açılış kurdelesini Kaymakam Mustafa Can, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Belediye Başkanı İsmail Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen tarafından kesilerek, sınıf hizmete açıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir