Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BURHANİYE İMAM HATİP’TE TATBİKAT HEYECANI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen deprem ve yangın tatbikatında büyük heyecan yaşandı.
  203 öğrencinin eğitim gördüğü okulda çalan alarmla birlikte okul kısa sürede boşaltılırken 5. katta mahsur kalan bir öğrenci başarıyla kurtarıldı ve temsili yangın da söndürüldü. Hacı Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen deprem ve yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Okul müdürü Aydın Gülten ile müdür yardımcıları Recep Hatipoğlu, Mehmet Bicik, Vecdiye Duyu ve Ersen Aksoy ile sili savunma sorumlu öğretmeni İsmail Türk’ün gözetiminde yapılan tatbikatta büyük heyecan yaşandı.
  İtfaiye Amiri İdris Altay ile uluslar arası kurtarma uzmanı Erdem Akın’ın öncülüğünde 5.katta mahsur kalan bir öğrencinin itfaiye tarafından kurtarılması sırasında büyük heyecan yaşandı. Tatbikatın sonunda itfaiye amiri İdris Altay, kurtarma uzmanı Erdem Akın ve tatbikatta görev alan öğrencilere teşekkür eden müdür Aydın Gülten, deprem ve yangın konusunda tatbikatların devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir