Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BURHANİYE’DE BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye çalışanları, İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye çalışanları, İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Pamukoğlu’nun verdiği hizmet içi eğitim seminerine katıldı.
  Edremit, Ayvalık, Gömeç ve Havran ilçelerindeki belediyelerden de katılanların olduğu seminer de, standart dosya planlaması,  birim ve kurum arşiv planlaması ve resmi yazışma kuralları yönetmeliği konusunda bilgiler verildi. Belediye Düğün Salonu’nda, Belediye Başkanı Fikret Akova ve bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı seminerde, değişen yönetmenliklerle ilgili bilgiler verildi. İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Pamukoğlu’nun projeksiyon eşliğinde verdiği seminerde standart dosya planı, birim ve kurum arşiv planlaması ve resmi yazışma kuralları yönetmeliği hakkında bilgiler verildi.
  Seminerlerin, vatandaşa daha iyi kalitede hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirdiklerini bildiren Belediye Başkanı Fikret Akova, “Belediyemizin her türlü bilgi ihtiyacının karşılanması konusunda hizmet içi eğitim seminerlerine önem veriyoruz. Hedefimiz, insanımıza sunduğumuz hizmet kalitesinin artırılmasını sağlamak. Hizmet kalitesinin artması için de yeniliklerin takip edilmesi, personelimizin gerekli bilgi donanımına sahip olması gerekmektedir. Bu yüzden bu tür hizmet içi eğitim seminerlerini önemli buluyor ve bu tür eğitimlerin devamını yapmayı hedefliyoruz dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir