Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BURHANİYE’DE FESTİVAL GÜRDAL VE ERDAL TOSUN ADINA

  Balıkesir’in Burhaniye Belediye Meclisi toplantısında 9-10-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek

  Balıkesir’in Burhaniye Belediye Meclisi toplantısında 9-10-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 21. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin Gürdal ve Erdal Tosun kardeşler adına yapılması karara bağlandı.
  9 maddelik gündem maddesi ile toplanan belediye meclisi ilçede naylon poşet kullanımına 01 Ocak 2011 tarihinden itibaren yasak getirilmesine karar verilirken Ören sahilinde bir bölümün de Kültür ve Turizm Geliştirme Alanı ilan edilmesi karara bağlandı. Burhaniye belediye meclisi, olağan haziran toplantısı tüm meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı. Meclis salonunda yapılan toplantı ilk defa internet aracılığı ile canlı olarak yayınlandı.
  Toplantıda, 9-10-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 21. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nin Burhaniyeli tiyatro sanatçıları Gürdal ve Erdal Tosun kardeşler adına yapılması karara bağlandı. İlçede poşet kullanımını 01 Ocak 2011 tarihinden itibaren yasaklanırken Ören sahilindeki Meço ve Denetko tatil siteleri arasındaki alanın Kültür ve Turizm Geliştirme Bölgesi ilan edilmesi de karara bağlandı. Ağustos toplantısının da 6 Ağustos Cuma günü 20.30 yapılmasının karara bağlandığı toplantının sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fikret Akova meclisin Temmuz ayında tatil yapacağını belirterek toplantıya katılan üyelere ve daire amirlerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir