Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Halit Selçuk İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Kaymakam Ali Uslanmaz, onarım müjdesi verdi.
Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç ile birlikte okulu ziyaret eden Kaymakam Ali Uslanmaz, okul müdürü Ayşe Zorlu’dan bilgi alırken okulun önümüzdeki yaz onaracaklarını söyledi. Okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Ali Uslanmaz, okulda incelemelerde bulundu. Müdür Ayşe Zorlu’nun okulun onarıma ihtiyacı olduğunu bildirmesi üzerine de tamirat sözü verdi. İlçede okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştıklarını bildiren Kaymakam Ali Uslanmaz, ilçedeki 8 Eylül İlköğretim Okulu’nun yeni binaya kavuşturulduğunu söyledi.
İlçedeki bazı okullarda yaşanan derslik sıkıntısı gidermek için çalıştıklarını bildiren Kaymakam Ali Uslanmaz, “Önümüzdeki yıl içinde Hürriyet İlköğretim Okulu’nu yeni binaya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu arada sizin okulunuzu da onarım programına aldık. İlçemizde eğitim kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz” dedi.
