Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cem Hamzaoğlu’dan şefkatli ellere anlamlı ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu; ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına Hızır gibi yetişmesiyle gönüllerde taht kuran Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 
İlçede 7’den 77’ye her yoksulun ‘Fatma Ana’ olarak tanımladığı dernek başkanı Fatma Cavlı tarafından karşılanan Müdür Hamzaoğlu, beraberinde getirdiği küçük bir hediye çantasını da Başkan Cavlı’ya takdim etti.
Ziyarette; Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, Şefkat Evleri Derneği gibi derneklerin ilçedeki sosyal hayatta önemli olduğuna işaret ederek, Dernek Başkanı Fatma Cavlı’nın şahsında tüm dernek yönetimi ve derneğe destek veren hayırseverleri kutladı.
Ziyarette konuşan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı ise; hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında gönül köprüsü kurmaya çalıştıklarını hatırlatarak; kendilerine maddi ve manevi destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir