Edremit Belediyesi Meteroljinin yaptığı uyarılar doğrusunda, ani doğabilecek her türlü sel baskınına karşı acil önlemler
alarak kırmızı alarma geçti.
Edremit Fen İşleri Müdürlüğüyle, tüm İtfaiye ekipleri araç ve gereçleriyle, İtfaiye meydanında konuşlandırıldı.
Nöbetçi ekipler, teknik personel araçlarıyla, alarma geçerken, her bölgeye acil müdahale edecek şekilde önlemlerini aldılar.
Bu konuda açıklama yapan Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç, Daha önce yaşanılan şanssız ve üüzücü olayların tekrarlanmaması için
bir kaç günden beri çeşitli önlemler alıyoruz. Gerekli araştırmalarla saptanan eksikler giderildi, kanallar logarlar tamamen temizlendi.Buna rağmen çalışmalar yine devam etti. Fen işlerimiz ve itfaiye ile tüm birimlerimiz tüm imkanlarıyla ani sel baskınlarına karşı hazır durumdadır.
Edremit halkı rahat olabilir dedi.
