Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EDREMİT’TE YOLLARA KIŞ BAKIMI

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan planlamalara uygun

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan planlamalara uygun olarak, şehir içinde bir çok mahallenin yoları kış bakımına alındı ve asfalt çalışmalarına hız verildi.

  Asfalt makineleriyle yapılan çalışmalarda ilk olarak Cennet ayağı mahallesindeki yollar asfalt kaplama ve yamalamaya alındı. Bu arada, Hamidiye mahallesindeki yollarda da satıh kaplaması yapılarak, burada alt yapı çalışmalarına da hız verildi.

  Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen asfalt çalışmalarında, şehirde toplu taşıma araçlarının geçtiği yol güzergahları da belirlenerek, buralarda da sıcak asfalt dökümüne

geçildi.

 

“SUDAN VE ÇAMURDAN KURTULUŞ”

  Konu ile ilgili olarak bigiler veren Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zülfü Beltekin, “Belediye Başkanımız sayın Av. Tuncay Kılıç’ın direktifleri doğrultusunda, daha önce yollarda incelemelerde bulunduk. Asfalt tamiri ve kaplama yapılacak yerleri tespit ettik. Edremit’imizi kış koşullarına göre yolları asfaltla kaplayarak sudan ve çamurdan korumak istiyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir