Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce, 2011/2012 Eğitim Öğretim yılında açılan Türk Halk Oyunları kursları ile eğitim kurumlarında yetiştirilen Halk Oyunları ekiplerinin katılımıyla Türk Halk Oyunları Şenliği düzenleniyor.
Şükrü Tunar Kültür Merkezinde, 25 Nisan 2012 Çarşamba akşamı saat 20:00 de başlayacak şenliğe, 15 ekip katılacak. Değişik yörelerden sunumların yapılacağı şenlikte, ağırlıklı olarak Balıkesir Yöresi Halk Oyunları gösterileri sunulacak.
Milli Kültürümüzün yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması amacıyla ilçe merkezi, belde ve köylerimizde 29 Halk Oyunu kursu açan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, görsel ve müzikal bir şölene dönüşmesi beklenen şenliğe tüm halkımızı davet ediyor
