Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FİDAN ÜRETİCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hizmet veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hizmet veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Edremit Körfezi’ndeki fidan üreticilerini yeni yönetmelik hakkında bilgilendirdi.
  Gıda Tarım ve Hayvancılık Edremit İlçe Müdürlüğü, Edremit Ticaret Odası toplantı salonunda ‘Bitki Pasaportu Sistemi ve Operatörlerin Kayıt Altına Alınması’ hakkındaki yönetmelik hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar ev sahipliğini üstlendi. Bilgilendirme toplantısına Körfezde fidan üretimi, satışı ve depolama yapan 30 işletmenin temsilci ve yetkilileri katıldı. İl Tarım Müdürlüğü’nden gelen Handan Yağcıoğlu (Toplantı başkanı) , Mehmet Aslaner ve Oktay Müminoğlu katılımcılara slayt gösterim yardımıyla bilgiler verdi.
  Toplantının açış konuşmasını yapan müdür Hüseyin Acar, “Zeytin fidanı satışlarının bitki pasaportu aracılığı ile yapılarak sevk işlemlerinin kısa sürede yapılabilmesi ve evrak yükünün azalması hedeflenmektedir. 01 Mart 2012 tarihinden sonra satışı yapılan fidanlar için kendi sistemlerine bağlı barkot makinalarından, ilçe müdürlüğünden sevk almadan üreticilerin kendi sistemlerinden sevk işlemini kolayca yapabilmeleri ve yapılan sevklerin aha rantabl şekilde kayıt altına alınması sağlanacaktır” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir