Balıkesir’in Balya ilçesine bağlı Akbaş köyünde Ali Güngör’in 10 yıl önce ölen babası Bayram Güngör için düzenlediği lokma hayrı büyük ilgi gördü.
Lokma hayrına katılan vatandaşlara teşekkür eden Güngör, hazırlanan lokmanın köylülerin yanı sıra yoldan geçen vatandaşlara da dağıtıldığını söyledi. İlçeye 13 kilometre uzaklıktaki Akbaş köyünde Bayram Güngör adına düzenlenen lokma hayrı büyük ilgi gördü. Balıkesir-Balya yolu üzerinde yer alan Akbaş da düzenlenen köy hayrından sonra yapılan lokma hayrının ilgi gördüğünü bildiren 63 yaşındaki Ali Güngör, “Lokma hayrını 10 yıl önce kaybettiğimiz babamız Bayram Güngör için düzenledik. Özellikle annem Gülsüm Güngör bunu çok istiyordu. Kahvehanelerin önünde düzenlediğimiz hayır sırasında bütün köy halkına lokma ikramı yapıldı. Bunun yanı sıra yoldan gelen geçen vatandaşlara da lokma ikram ettik. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin” dedi.
Lokma hayrında görev alan 36 yayındaki Bayram Dicle de” Dedem olan Bayram Güngör köyde çok sevilen bir insandı. Herkese iyilik yapmak isterdi. Köyde, Pilot lakabı ile anılan dedemi rahmetle andık. Hayrımıza katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi.
