Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜÇÜK İZCİLERDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet İlköğretim Okulu İzci Grubu, Kenan Sucuoğlu

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet İlköğretim Okulu İzci Grubu, Kenan Sucuoğlu Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti.
  Okul müdürü Ali Bayraktar ve öğretmen Yeşim Özgen öncülüğünde gerçekleşen ziyarette çiçekler verilip eller öpülürken büyük coşku yaşandı. Hürriyet İlköğretim Okulu’nun 20 kişilik izci grubu Kenan Sucuoğlu Huzurevi’nden kalan yaşlıları sevindirdi. 29 huzurevi sakinine çiçekler veren küçük izcilerin ront gösterisi de büyük ilgi gördü. Küçük izcileri kapıda karşılayan Huzurevi Vakfı Müdürü Osman Özarkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, müdür Ali Bayraktar ve öğretmen Yeşim Özgen ile izcilere teşekkür etti.
  Öğrencilerin toplumun her kesimi ile iletişim kurmalarını istediklerini belirten müdür Ali Bayraktar, “Yararlı bir ziyaret oldu. Yaşlılarımızın hoşça vakit geçirmelerini ve torun özlemlerini gidermelerini sağladık. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir