Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜZİĞİN SESİNİ AÇARAK TETİĞE BASTI

  MÜZİĞİN SESİNİ AÇARAK TETİĞE BASTI  AYVALIK’TA YALNIZ YAŞAYAN BİR

  MÜZİĞİN SESİNİ AÇARAK TETİĞE BASTI
  AYVALIK’TA YALNIZ YAŞAYAN BİR KİŞİ, EVİNDEKİ MÜZİK SETİNİN SESİNİ SONUNA KADAR AÇTIKTAN SONRA SİLAHINI BAŞINA DAYAYIP HAYATINI SONLANDIRDI
  YÜKSEK SES NEDENİYLE DAİRENİN ELEKTRİK ŞALTERİNİ İNDİREN KOMŞULARI, AKIN KOYUNCU’NUN ÖLDÜĞÜNÜ GÜNLER SONRA FARK ETTİ
 
  Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yalnız yaşayan 45 yaşındaki Akın koyuncu adlı vatanda, evindeki müzik setinin sesini sonuna kadar açtıktan sonra, başına dayadığı tabanca ile canına kıydı. Olay, günler sonra anlaşıldı.
  İlçenin Aliçetinkaya Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’ndeki bir apartmanının 2. katında tek başına yaşayan Akın Koyuncu adlı vatandaşın, geçtiğimiz günlerde tabancasıyla ile intihar ettiği anlaşıldı. Alınan bilgiye göre, 6 ay önce İzmir’den Ayvalık’a gelerek, İbrahim Bener’e ait daireyi kiraladıktan sonra yalnız başına ikamet etmeye başlayan Koyuncu’nun geçtiğimiz Perşembe gecesinde evinde bulunan müzik setinin sesini sonuna kadar açtığını fark eden komşuları, binanın ana girişinde bulunan elektrik panosu içinde bulunan o daireye ait şalteri indirdiklerini söylediler.
  Bu olayın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra apartman koridorlarında ve çevresinde çok ağır bir kokunun yayılmaya başladığını gören apartman sakinleri, durumu hemen daire sahibi İbrahim Bener’e bildirdi. Polis nezaretinde çilingirle açılan daire kapısından içeriye girildiğinde, Akın Koyuncu’nun cesediyle karşılaşıldı. Savcılık ve Adli Tıp Kurumu yetkilileri, ceset üzerinde çalışma başlattı.
  Ev sahibi İbrahim Bener, “İzmir’den gelerek Ayvalık’a yerleşme kararı alan Akın Koyuncu, evimde altı aydan bu yana kiracı olarak bulunuyordu. Son derece temiz ve dürüst bir kişiliği olan Koyuncu’nun bir anda böyle bir intihara teşebbüs ederek hayatını kaybetmesi bizi son derece üzdü. Önceki gecelerde müzik setinin sesini sonuna kadar açarak silah sesini gizlemeye çalışmış olmalı” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir